26.05.2020 14.14

Näin ehkäisemme koronaviruksen leviämistä

Hyvä asiakkaamme. Sinun ja henkilökuntamme terveys on meille kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla ensiarvoisen tärkeä asia. Tämän vuoksi toivomme, että noudatat meillä asioidessasi seuraavia ohjeita, sillä niin mekin teemme:

Lievätkin flunssan oireet ovat syy jäädä kotiin

Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jääthän kotiin.

Huolehdimme käsienpesusta

Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta. Siksi pyydämme kaikkia pitämään hyvää huolta käsien puhtaudesta. Tiloissamme on tarjolla käsidesiä ja paikka käsienpesulle.

Pidämme turvavälin

Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Mikäli huomaat, että kassalla tai infopisteellämme on jonoa, odotathan hetken ja huomioit riittävän etäisyyden edeltävään.

Yskin ja aivastan oikein

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.

Tilojen siivousta tehostettu

Kiinnitämme nyt erityistä huomiota tilojemme siivoukseen ja erityisesti erilaisten pintojen puhdistamiseen. Tilannetta seurataan aktiivisesti.

Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista koronaohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian.

Kiitos yhteistyöstä!