Tiloja kokouksille

Varauksia vain netissä tietyin poikkeuksin!

Varauksia tehdään vain netin kautta. Toivomme, että käytäntö osoittautuu sinulle helpoksi ja mukavaksi. (Pitkät, useana päivänä toistuvat varaukset kuitenkin edelleen sähköpostitse.) Katso varausohjeet.

Malmitalossa voi järjestää erilaisia tapahtumia, myös kokouksia ja kursseja. Helsingin kulttuuripalveluilla on talossa kaksi luokkahuoneen kaltaista vuokrattavaa kokoushuonetta.


Kokoushuone 2

Toisen kerroksen ”akvaariohuone” (iso kuva), jonka suuret ikkunat avautuvat parvelle, on nimeltään Kokoushuone 2. Ikkunoiden suojaksi on laskettavissa sähköisesti toimivat pimennysverhot, nuolipainikkeet löytyvät seinästä luennoitsijan pöydän läheltä. Huone on 28-paikkainen ja sen varustelutasoon kuuluvat mm. 65-tuumainen näyttö seinällä, PC nettiyhteydellä, langaton verkkoyhteys, fläppitaulu ja piirtoheitin.

Vuokrahinta (sis. alv 24 %): 20 €/h


Kokoushuone 3

Luokkahuonetyyppisessä Kokoushuone 3:ssa on 42 pöytäpaikkaa sekä normaali kokoustilavarustus: videotykki, PC nettiyhteydellä, langaton verkkoyhteys, fläppi- ja liitutaulut sekä piirtoheitin. Kokoushuone 3 sopii erinomaisesti kokousten ohella esimerkiksi koulutustilaisuuksiin ja seminaareihin. Pimennysverhot saa ikkunoiden eteen oven vieressä olevaa nuolinappia painamalla.

Vuokrahinta (sis. alv 24 %): 30 €/h

Kokoushuone3

Varaukset netissä

Kummankin kokoushuoneen vuokraus tehdään netissä paitsi jos tarvitset pitkän, toistuvan varauksen.

Avaa ao. Vuokraa-linkki, kirjaudu sisään tunnistautumalla joko KATSO-tunnuksella, mobiilivarmenteella, pankkitunnuksilla tai varmennuskortilla ja pääset katsomaan, ovatko tilat vapaita ja tekemään varauksen, joka vahvistetaan sinulle sähköpostitse. 

Huomaathan, että varaus on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Jos tapahtuma toistuu useamman kerran, kannattaa ottaa yhteyttä ensin Malmitaloon: puh. (09) 310 80823 tai (09) 310 80834  tai sähköpostitse bahij.khalil@hel.fi. Samaan sähköpostiosoitteeseen myös muut tiedustelut. 

Maksun voi suorittaa joko henkilökohtaiselta tililtä/luottokortilta tai yrityksen/yhdistyksen tililtä/luottokortilta.

Maksettu varaus on sitova eikä peruttujen tilaisuuksien vuokria palauteta.