Tiloja kokouksille

Malmitalossa on helppoa ja miellyttävää järjestää erilaisia tapahtumia, myös kokouksia ja kursseja. Helsingin kulttuurikeskuksella on talossa kaksi luokkahuoneen kaltaista vuokrattavaa kokoushuonetta.


Kokoushuone 2

Toisen kerroksen ”akvaariohuone” (iso kuva), jonka suuret ikkunat avautuvat parvelle, on nimeltään Kokoushuone 2. Ikkunoiden suojaksi on laskettavissa sähköisesti toimivat pimennysverhot, nuolipainikkeet löytyvät seinästä luennoitsijan pöydän läheltä. Huone on 28-paikkainen ja sen varustelutasoon kuuluvat mm. 65-tuumainen näyttö seinällä, PC nettiyhteydellä, langaton verkkoyhteys, fläppitaulu ja piirtoheitin.

Vuokrahinta (sis. alv 24 %): 20 €/h


Kokoushuone 3

Luokkahuonetyyppisessä Kokoushuone 3:ssa on 42 pöytäpaikkaa sekä normaali kokoustilavarustus: videotykki, PC nettiyhteydellä, langaton verkkoyhteys, fläppi- ja liitutaulut sekä piirtoheitin. Kokoushuone 3 sopii erinomaisesti kokousten ohella esimerkiksi koulutustilaisuuksiin ja seminaareihin. Pimennysverhot saa ikkunoiden eteen oven vieressä olevaa nuolinappia painamalla.

Vuokrahinta (sis. alv 24 %): 30 €/h

Kokoushuone3

Varaukset netissä

Kummankin kokoushuoneen vuokraus on mahdollista ja suositeltavaa tehdä internetissä.

Avaa ao. Vuokraa-linkki, kirjaudu sisään tunnistautumalla joko KATSO-tunnuksella, mobiilivarmenteella, pankkitunnuksilla tai varmennuskortilla ja pääset katsomaan, ovatko tilat vapaita ja tekemään varauksen, joka vahvistetaan sinulle sähköpostitse. 

Huomaathan, että varaus on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Jos tapahtuma toistuu useamman kerran, kannattaa ottaa yhteyttä ensin Malmitaloon: puh. (09) 310 80829 (ma-pe 10-12), gsm 040 192 0280 (ma-pe 10-12) tai malmitalo.kokoustilat@hel.fi. Samaan sähköpostiosoitteeseen myös muut tiedustelut. (Helsingin kaupungin varaukset vain sähköpostitse.)

Maksun voi suorittaa joko henkilökohtaiselta tililtä/luottokortilta tai yrityksen/yhdistyksen tililtä/luottokortilta.