Turvallisesti Malmitalon tilaisuuksissa

Ota koronapassi käyttöön

Edellytämme koronapassin esittämistä kaikissa tapahtumissamme 4.12.2021 alkaen. Varauduthan näyttämään koronapassin ja henkilötodistuksen osallistuessasi tapahtumiimme.

Myös tiloissamme toimivat ravintolat ja kahvilat voivat edellyttää koronapassin näyttämistä. Varauduthan esittämään koronapassin ja henkilötodistuksen pyydettäessä.

Tapahtumiin 9.9.2021 jälkeen ostettujen lippujen lipunhintaa tai muuta vastiketta ei makseta takaisin, koska asiakkaalla on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen esittämällä koronapassi. Asiakkaalle voidaan hyvittää lipunhinta tai muu vastike takaisin, jos lippu on ostettu ennen sopimusehtojen päivittämistä 9.9.2021.

Lipunhyvitystä voi hakea tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/, tai puhelimitse 0600 900900 (huom! puhelinpalvelussa voi olla ruuhkaa). Haethan hyvitystä viimeistään 2 vrk ennen tapahtumaa.

Jotta voit osallistua tilaisuuksiimme ilman turhaa huolta, olemme:

  • lisänneet tiloissamme turvalliseen käyttäytymiseen ohjaavaa opastusta ja ohjeistusta
  • laittaneet käsidesiä helposti saataville
  • huolehtineet tavallistakin tehokkaammin tilojen siivouksesta ja erilaisten pintojen puhdistuksesta
  • huolehtineet siitä, että kaikissa asiakastiloissamme on mahdollista asioida ja oleskella riittävän väljästi
  • keskittäneet lipunmyynnin verkkoon osoitteeseen www.lippu.fi

Ajantasaiset tapahtumakohtaiset tiedot löydät tapahtumakalenteristamme: malmitalo.fi/fi/tapahtumat/tapahtumahaku


Tutustuthan näihin turvaohjeisiin jo ennen kuin osallistut tapahtumiin

Muista turvaväli
Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Jos infopisteellämme tai muissa tiloissamme on jonoa, odotathan hetken ja huomioit riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin. 

Käytä kasvomaskia
Suosittelemme yli 12-vuotiaille kasvomaskin käyttöä tiloissamme ja tilaisuuksissamme.

Yski ja aivasta oikein
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.

Tulethan paikalle vain terveenä!

​​​​​​​Kiitos huomaavaisuudestasi! Malmitalossa nähdään!

Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista korona-ohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian.

Turvallisuusnäkökohtien huomioiminen kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluissa: https://www.hel.fi/uutiset/fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/turvallisuusnakokohdat-huomioitu-kulttuuri-ja-vapaa-ajan-palveluissa​​​​​​​