02.06.2020 16.02

Frågor och svar om öppnandet av kulturcentren för besökare

Hur garanterar man kundernas säkerhet i kulturcentren då de öppnas för besökare från och med den 1 juni?

För att bevara säkerhetsavstånden har det lagts ut fler skyltar och instruktioner i kulturcentren. Personalen på kulturcentren kontrollerar antalet besökare och hur säkerhetsavstånden följs.

Besökarna erbjuds desinfektionsmedel inomhus liksom även plats för handtvätt.

Städningen av lokalerna har effektiverats. Vi fäster särskild uppmärksamhet vid städningen av våra lokaler, speciellt vid hur olika ytor rengörs. Situationen följs aktivt.

Vi följer kontinuerligt myndighetsmeddelanden gällande coronavirusepidemin och informerar våra kunder så snabbt som möjligt om eventuella ändringar i instruktionerna för coronaviruset.

Hurdan verksamhet har kulturcentrumen från och med den 1 juni?

Kulturcentrens gallerilokaler, förutom Gamlasgårdens galleri som renoveras under sommaren, öppnar från och med den 1 juni. Galleriernas utställningar har fritt inträde och de är öppna enligt kulturcentrens öppettider.

På kulturcentrens gårdar arrangeras ledda stadsdanser under sommaren. Kom på stadsdans med eget par! Dessutom arrangeras sommarkurser för barn och unga i kulturcentren. Sommarbioförställningar med fritt inträde arrangeras i juni på Malms kulturhus. På gården och A-estraden i Annegården finns verksamhet för barn och unga under hela sommaren. I alla evenemang sköter man om handhygienen samt säkerhetsavstånden och deltagarantalet är begränsat.

När börjar höstens salprogram i kulturcentren?

Kulturcentrens höstperiod börjar i mitten av augusti. Höstens specifikare programinformation uppdateras under sommaren på kulturcentrens webbplatser: www.annantalo.fi/sv/framsidan, www.caisa.fi/sv/framsidan, www.kanneltalo.fi/sv/framsidan, www.malmitalo.fi/sv/framsidan, www.stoa.fi/sv/framsidan, www.vuotalo.fi/sv/framsidan, www.maunulatalo.fi

När börjar biljetter säljas till höstens program?

Biljetter säljs redan till en del av höstens evenemang i kulturcentren! Kulturcentrens webbplatser har aktuell information: www.annantalo.fi/sv/framsidan, www.caisa.fi/sv/framsidan, www.kanneltalo.fi/sv/framsidan, www.malmitalo.fi/sv/framsidan, www.stoa.fi/sv/framsidan, www.vuotalo.fi/sv/framsidan, www.maunulatalo.fi