Mötesutrymmen

Bästa kund! 
Hyrningen görs på internet, gå till "Här kan du hyra"

Det är lätt och trevligt att ordna olika evenemang i Malms kulturhus, även konferenser och kurser. I dag har huset två konferensrum av klassrumstyp som hyrs ut. Utöver dessa kan salarna också hyras ut för konferenser, föreläsningar och seminarier, om dessa inte behövs för den livliga föreställningsverksamheten. Om du vill fråga nånting, skicka e-post: bahij.khalil@hel.fiKonferensrum 2

”Akvarierummet” som finns på plan två och där de stora fönstren vetter mot balkongen heter Konferensrum 2. Som skydd för fönstren finns mörkläggningsgardiner som fungerar elektroniskt. Rummet har 28 platser, och utrustningen omfattar bland annat en 65 tums skärm på väggen, PC med internetanslutning, trådlös internetanslutning, blädderblock och stordiaprojektor.

Hyra (inkl. moms 24 %): 30 €/h


Konferensrum 3

Konferensrum 3 som är av samma typ som ett klassrum har 42 bordsplatser samt normal konferensutrustning: videoprojektor, PC med nätanslutning, trådlös internetanslutning, blädderblock och krittavla samt stordiaprojektor. Konferensrum 3 lämpar sig utmärkt förutom för konferenser även för exempelvis utbildningsevenemang och seminarier.

Hyra (inkl. moms 24 %): 40 €/hVESTIBULTJÄNSTER

Vaktmästar- och garderobtjänster i vestibulen ingår i hyran.

RESTAURANG

Från restaurangen i Malms kulturhus kan servering beställas.