Tiloja kokouksille

Varaukset vain netin kautta!

Varauksia tehdään vain netin kautta. Toivomme, että käytäntö osoittautuu sinulle helpoksi ja mukavaksi (pitkät, useana päivänä toistuvat varaukset kuitenkin edelleen sähköpostitse). Katso varausohjeet alta.  Vähimmäisvuokra-aika on kolme tuntia.

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan palveluille kokoustilat ovat maksuttomia.

Malmitalossa voi järjestää erilaisia tapahtumia, myös kokouksia ja kursseja. Helsingin kulttuuripalveluilla on talossa kaksi luokkahuoneen kaltaista vuokrattavaa kokoushuonetta. Huom! Kokoushuone 3 on arki-iltaisin työväenopiston opetuskäytössä.


Kokoushuone 2

Toisen kerroksen ”akvaariohuone” (iso kuva), jonka suuret ikkunat avautuvat parvelle, on nimeltään Kokoushuone 2. Ikkunoiden suojaksi on laskettavissa sähköisesti toimivat pimennysverhot, nuolipainikkeet löytyvät seinästä luennoitsijan pöydän läheltä. Huone on 28-paikkainen ja sen varustelutasoon kuuluvat mm. 65-tuumainen näyttö seinällä, PC nettiyhteydellä, langaton verkkoyhteys, fläppitaulu ja piirtoheitin.

Vuokrahinta (sis. alv 24 %): 30 €/h


Kokoushuone 3

Luokkahuonetyyppisessä Kokoushuone 3:ssa on 42 pöytäpaikkaa sekä normaali kokoustilavarustus: videotykki, PC nettiyhteydellä, langaton verkkoyhteys, fläppi- ja liitutaulut sekä piirtoheitin. Kokoushuone 3 sopii erinomaisesti kokousten ohella esimerkiksi koulutustilaisuuksiin ja seminaareihin. Pimennysverhot saa ikkunoiden eteen oven vieressä olevaa nuolinappia painamalla. Kokoushuone 3 on arki-iltaisin työväenopiston opetuskäytössä.


Vuokrahinta (sis. alv 24 %): 40 €/h

Kokoushuone3

Varaukset netissä

Kummankin kokoushuoneen vuokraus tehdään netissä paitsi jos tarvitset pitkän, toistuvan varauksen.

Avaa ao. Vuokraa-linkki, kirjaudu sisään tunnistautumalla joko KATSO-tunnuksella, mobiilivarmenteella, pankkitunnuksilla tai varmennuskortilla ja pääset katsomaan, ovatko tilat vapaita ja tekemään varauksen, joka vahvistetaan sinulle sähköpostitse. 

Huomaathan, että varaus on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Jos tapahtuma toistuu useamman kerran, kannattaa ottaa yhteyttä ensin Malmitaloon: puh. (09) 310 80822 tai sähköpostitse bahij.khalil@hel.fi. Samaan sähköpostiosoitteeseen myös muut tiedustelut. Sähköpostitse tehtyjen vuokrauksen yhteydessä asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai vähentää/lyhentää vuokrausaikoja 14 vuorokauden kuluessa. Sen jälkeen varaus vahvistuu ja sitoo molempia sopimusosapuolia, vaikka allekirjoitettua sopimusta ei olisikaan palautettu.

Maksun voi suorittaa joko henkilökohtaiselta tililtä/luottokortilta tai yrityksen/yhdistyksen tililtä/luottokortilta.

Maksettu varaus on sitova eikä peruttujen tilaisuuksien vuokria palauteta.