Tervetuloa Malmitaloon!


aukioloajat

Olemme avoinna

ma-to klo 8-20
pe klo 8-18
la klo 10-16

Olemme auki tapahtumien mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Juhlapyhät aiheuttavat poikkeuksia.

Tässä

Näin löydät perille

Malmitalo sijaitsee Malmin juna-aseman tuntumassa, kauppakeskus Malmin Novaa vastapäätä Ala-Malmin torin laidassa.

Käyntiosoite: Ala-Malmin tori 1

Parkkipaikkoja löytyy Malmin kaaren parkkitalosta P1.

Lisätiedot

liput

Lipunmyynti

Avoinna ohjelmakaudella. Suljettu joulun aikaan ja kesällä.

Lippuja myy myös Lippu.fi

Lipuista lisätietoa

taideteos

Galleria

Helsingin Taiteilijaseura valitsee vaihtuvat näyttelyt Malmitalon galleriaan. Näyttelyt ovat avoinna talon aukioloaikojen mukaan.

Vapaa pääsy.

Myös aulassa ja parvella on näyttelyitä.

Tapahtumakalenteri

LÖYDÄ kiinnostavaa ohjelmaa!

Tutustu tuleviin tapahtumiin ja valitse omasi.

Tapahtumahakua käyttämällä näet sinua kiinnostavan sisällön.

Tapahtumakalenteri

Kulttuurikaveri seuraksi

Haluaisitko lähteä konserttiin, teatteriin, museoon tai muuhun tapahtumaan, mutta yksin lähteminen tuntuu tylsältä tai vaikealta?

Tällaisia hetkiä varten on kulttuurikaveri. 

pyörätuoli

Esteetön Malmitalo

Liikkuminen pääovelle ja aulatilassa on osittain esteetöntä. Pääasiassa yleisötiloihin pääsee pyörätuolilla, Pieneen saliin vahtimestarin avustuksella. Saleissa on induktiosilmukat. Otathan huomioon, että esityksissä käytetään valotehosteita ja esityssavua. 


Saavutettavuus

kino helios

Kino Helios on Malmitalon oma elokuvateatteri, joka tarjoaa edullisia ja maksuttomia elokuvia lapsille ja aikuisille. Elokuvat kuten muunkin ohjelman löydät tapahtumakalenterista.

Löytötavarat

Voit tiedustella Malmitaloon kadottamaasi tavaraa joko aulan vahtimestareilta puh. 09 310 80831, kirjastosta 09 310 85070  tai työväenopistosta 09 31080888.

Aulapalvelut

Aulassa sinua palvelevat niin vahtimestari kuin naulakon henkilökuntakin. Vahtimestari vastailee kysymyksiisi ja neuvoo & opastaa tarvittaessa. Voit jättää takkisi, sateenvarjosi tai laukkusi vartioituun narikkaan maksutta. 
Naulakkopalvelu on ilmaista.

sydan

Liity kanta-asiakkaaksi

Kanta-asiakkaana saat sähköisen uutiskirjeen sekä tarjouksia.


Vahtimestari auttaa

Vahtimestarilta voi aina kysyä neuvoa tai apua vieraillessasi Malmitalossa tai soittamalla puh. 09 310 80 831.

Malmitalon vahtimestarit ovat osa Palmian palveluita.

Palmia.fi

Toimijat

Malmitalon esitys-, tapahtuma- ja näyttelytoiminnan lisäksi talosta löytyvät myös kirjasto, työväenopisto, neljä taidekoulua ja nuorisopalvelun Koillisluotsi ja Operaatio Pulssi!.

​​​​​​​

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kaupunki tarjoaa kaupunkilaisille kulttuuritapahtumia, esityksiä, näyttelyitä, kursseja ja taidekasvatusta. 

Kulttuuripalvelut ​​​​​​​

​​​​​​​

Helsingin työväenopisto

Helsingin työväenopisto järjestää kursseja Malmitalolla. Tule harrastamaan tai opiskelemaan yleissivistäviä aineita.

Työväenopisto ​​​​​​​

​​​​​​​

Operaatio Pulssi!

Maksutonta tekemistä 12–18-vuotiaille. Nuori voi myös itse Pulssin kautta vaikuttaa alueen harrastustarjontaan ja tapahtumiin.

​​​​​​​

Pohjois-Helsingin musiikkiopisto

Pohjois-Helsingin musiikkiopistossa voi opiskella musiikkia ammattilaisten johdolla varhaiskasvatuksesta aina ammattiopintoihin saakka.

musiikkiopisto

​​​​​​​

Pohjois-helsingin kuvataidekoulu

Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu antaa kuvataiteen perusopetusta lapsille ja nuorille. Opetus on vuosittain etenevää, mutta myös lyhytkursseja on tarjolla.

Kuvataidekoulu ​​​​​​​

​​​​​​​

Malmin kirjasto

Malmin kirjasto palvelee rajoitetusti, lue lisää kirjaston nettisivuilta.

Tarjolla kirjastossa on monipuolisesti kirjoja, lehtiä, musiikkia & elokuvia ja myös asiakastietokoneita.

Kirjasto ​​​​​​​

​​​​​​​

Koillisluotsi

Luotsi on tarkoitettu helsinkiläisille yläkouluikäisille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea tutulta ohjaajalta. Toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Nuorten.helsinki ​​​​​​​

​​​​​​​

ravintola 

Malmitalon ravintola Zopassa tarjolla herkullinen buffetlounas arkisin klo 10.30–14.30 ja suolaisia ja makeita leivonnaisia. Ravintola on avoinna arkisin klo 10–18.00 ja lauantaisin klo 12-16.00. Tapahtuma- ja esitysiltoina kahvila on avoinna mahdolliseen väliaikaan saakka.

Lounaslista ravintolan nettisivuilla: Zoppanen

​​​​​​​

Helsingin tanssiopisto

Maamme monipuolisin tanssikoulu tarjoaa lapsille ja nuorille opetusta myös Malmitalolla.

Tanssiopisto ​​​​​​​

​​​​​​​

Taito Etelä-Suomen käsityö- ja muotoilukoulu

Taito-käsityökoulu tarjoaa lapsille ja nuorille käsityötaiteen perusopetusta Malmitalossa.

Taito Etelä-Suomi ​​​​​​​

Kulttuuripalvelut vastaa ohjelmatoiminnasta ja taidekasvatuksesta

Helsingin kaupungin kulttuuripalvelut järjestävät Malmitalon kulttuuripitoisen ohjelman, näyttelyt ja tapahtumat. Isommissa tapahtumissa voivat olla mukana kaikki talon toimijat. Myös lasten taidekasvatus kuten 5x2-kurssit on kulttuuripalveluiden alaa.Koillis-Helsingin kulttuurikeskus 

Vuonna 1994 avattu Malmitalo tarjoaa kulttuuripalveluja monipuolisesti ja runsaasti. Vuosittain talossa on yli 400 kulttuuritilaisuutta; muun muassa konsertteja, elokuvia ja teatteria sekä koko perheen tapahtumia. Malmitalon galleriassa ja aulassa nähdään vaihtuvia näyttelyitä. Myös taidekasvatus on yksi painopisteistä. 

Malmitalon johtajina ovat toimineet Irmeli Niemi 1994–2006, Paula Lehto 2007–2008 ja nykyinen johtaja Antti Manninen vuodesta 2008.

Arkkitehdit Reino Huhtiniemi ja Kimmo Söderholm voittivat Malmitalolle järjestetyn arkkitehtikilpailun suunnitelmallaan "Kulttuuriparatiisi". Talon sisustuksen pääsuunnittelijana toimi sisustusarkkitehti Kaarina Huhtiniemi. Taiteilija Markku Salolta tilattiin taideteos talon symboliksi. Salon teos korkealla lasikattoisessa aulassa tuo mieleen ilmavirtojen suuntaa näyttävän tuulipussin.

Asiakaspalautteet ovat olleet Malmitalolle hyvinkin myönteisiä. Kehuvia lauseita on asiallisen kritiikin lomassa saatu paljon vuosien aikana. Kiitos!

Malmitalon 20-vuotisjuhlan flash mob -esitys.

"Mahtava virikekeskus", huudahti kävijä kysyessämme, mitä mieltä hän on Malmitalosta.

Vieraile muissakin Helsingin kulttuurikeskuksissa

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla toimii yhteensä kuusi kulttuurikeskusta: Caisa, Kanneltalo, Malmitalo, Maunula-talo, Stoa ja Vuotalo. Kulttuurikeskukset tarjoavat helsinkiläisille monipuolisia kulttuuripalveluja, kuten konsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä, lastentapahtumia ja taideopetusta. Kulttuurikeskusten tapahtumat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä helsinkiläisen taide- ja kulttuurikentän sekä helsinkiläisten kanssa. Lisäksi toimialalla on Lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo, kansainvälisistäkin esityksistään erinomaisesti tunnettu Savoy-teatteri ja kesäisin toimiva Espan lava.

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan palveluihin kuuluvat myös liikunta-, nuoriso- ja kirjastopalvelut, HAM Helsingin taidemuseo, kaupunginmuseo ja kaupunginorkesteri.


Liity kanta-asiakkaaksi!  
Seuraa somessa!

Kanta-asiakkaana saat etuja ja kuulet Malmitaloa koskevat uutiset ensimmäisten joukossa. Kerromme kuulumisistamme ja kanta-asiakkaille suunnatuista tarjouksista uutiskirjeellä. Voit liittyä Malmitalon kanta-asiakkaaksi täyttämällä lomakkeen, joka löytyy alla olevan linkin takaa.

Malmitalolla on aktiivista toimintaa myös sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista. Tavataan somessa!