Malmitalon lipunmyynti


Malmitalon lippujen myynnin yhteistyökumppani on Lippupiste, jossa kaikki lippumme ovat myynnissä.

Aukioloajat

Malmitalon lipunmyyntipiste on suljettu 29.5. – 12.8.2024.

Ohjelmakaudella lipunmyynti on avoinna seuraavasti: ti–pe klo 17–19 ja la klo 13–18. Muina aikoina kuten esim. sunnuntaisin tai päiväaikaan lipunmyynti on auki tuntia ennen maksullista esitystä. 

Verkkokauppa palvelee 24/7 osoitteessa www.lippu.fi

Varauksista

Voit varata lippuja Malmitalon, Savoy-teatterin, Stoan ja Vuotalon lipunmyynneistä lippuluukulta niiden aukioloaikoina. 

Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta Lippupisteen palvelunumerossa: 0600 900 900, katso hinnasto ja muut tiedot Lippu.fi


LIPUT

Jokaisella tapahtumalla on oma lipunhintansa, joka on mainittu tapahtuman yhteydessä. Hintaan sisältyy palvelumaksu ostettaessa Malmitalosta. 


MAKSUTAVAT

Lipunmyynnissämme käytössä maksutapoina: käteinen, pankkikortti, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron, Edenred-kortti
Lippupisteen lahjakortti

Paperiset arvosetelit: Smartum-kulttuurisetelit ja Virikesetelit

Sähköiset: SmartumPay, Epassi


Liity kanta-asiakkaaksi

Kanta-asiakkaana saat tarjouksia sähköpostiisi! Kerromme kuulumisistamme ja tarjouksista uutiskirjeellä, jonka voit tilata täyttämällä lomakkeen.


Toimitusehdot

Ostaessasi Malmitalon esitysten lippusi suoraan Malmitalosta, toimitusmaksua ei ole. Muiden esitysten kohdalla kuitenkin sellainen lisätään. Verkkokaupassa, R-kioskeilla ja muissa Lippupisteen myyntipaikoissa lipunhintaan lisätään toimitusmaksu myös Malmitalon lippuihin.

LUE LISÄÄ