Saavutettavuus

Esteettömyys Malmitalossa

Malmitalon pääovelle ja -aulaan on esteetön kulku. Talon edustalta löytyy helppokulkuinen luiska ovelle. Ovet aukeavat automaattisesti niitä lähestyttäessä.

Sisätiloissa on esteetön kulkumahdollisuus, toiseen kerrokseen pääsee tilavalla hissillä. Talon kaikkiin yleisötiloihin pääsee pyörätuolilla, Pieneen saliin on kuitenkin kysyttävä vahtimestareilta neuvoa.

Malmitalon yleiset WC:t sijaitsevat Malmitalon aulassa narikan molemmin puolin. 

Malmitalon äänentasoa tarkkaillaan esitysten ajan. Esityksen aikana pidetään huolta, että äänen taso ei nouse yli hyväksyttävän rajan. Vahtimestareilta on saatavissa korvatulppia maksuttomasti.

Esityksissä käytettävä teatterisavu on turvallinen ja myrkytön. 

Malmitalon esityksissä saatetaan käyttää teatteriusvaa ("savua"). Käytössä oleva Hazer-neste on hienojakoista hiilivetymineraaliöljyä, joka on suunniteltu käytettäväksi Phantom Hazer -järjestelmissä.

Malmitalossa käytettävä teatteriusva on käyttöominaisuuksiltaan turvallinen, puhdas, myrkytön, luonnostaan biologisesti hajoava ja farmaseuttisesti hyvälaatuinen. Saattaa herkillä aiheuttaa lievää silmien punotusta tai ihoärsytystä.​

Katsomoissa on pyörätuolipaikkoja, jotka ostetaan verkkokaupasta Lippu.fi tai Lippupisteen lipunmyynnistä (myös Malmitalo). Lippuja voi varata Savoy-teatterin lipunmyynnistä , puh. 09 310 12000 (ti–pe 15–18). Paikkoja on rajoitetusti. Saattajasi pääsee ilmaislipulla sisään kanssasi vain tiettyihin esityksiin vaihtelevasti. Muista siis kertoa saattajasta soittaessasi.

Kummassakin salissa on induktiosilmukka kuulorajoitteisille, lisäksi talosta löytyy siirreltävä induktiosilmukka tilakohtaiseen tarpeeseen. Jälleen apua saa vahtimestarien kautta.

Liikkumisesteisten käyttöön soveltuva WC löytyy pääaulasta ja toisen kerroksen luokkahuonekäytävältä. Kysy lisätietoa vahtimestarilta.

Apua saa aina tarvittaessa aulahenkilökunnalta

Saleissa

Otathan huomioon, että esityksissä käytetään valotehosteita ja esityssavua.

Autoilija

Jos tulet autolla ja sinulla on käytössäsi inva-tunnus, voit pysäköidä autosi Malmitalon edustan lähelle luvallisesti (asia on varmistettu paikalliselta pysäköinninvalvojalta), kunhan autosi ei ole muun liikenteen esteenä. Esimerkiksi viereisen valkoisen talon seinustalla on yleensä mukavasti tilaa ja siitä on lyhyt matka talon edustan liuskalle. GPS:ään kirjoitetaan Ala-Malmin tori 1.