Mötesutrymmen

Det är lätt och trevligt att ordna olika evenemang i Malms kulturhus, även konferenser och kurser. I dag har huset två konferensrum av klassrumstyp som hyrs ut. Utöver dessa kan salarna också hyras ut för konferenser, föreläsningar och seminarier, om dessa inte behövs för den livliga föreställningsverksamheten. Om du vill fråga nånting, skicka e-post: bahij.khalil@hel.fi

Bästa kund! 
Hyrningen görs på internet:

Öppna länken nedan, logga in genom att identifiera dig endera med KATSO-koden, mobilcertifikat, bankkoder eller ett certifieringskort för att se om lokaler finns lediga och lämna en bokning som bekräftas till dig via e-posten. Observera att bokningen måste göras senast två veckor innan evenemanget. Minimum hyrestid är tre timmar.

Möteslokalerna är avgiftsfria för Helsingfors stads kultur- och fritidssektorns tjänster.


Konferensrum 2

”Akvarierummet” som finns på plan två och där de stora fönstren vetter mot balkongen heter Konferensrum 2. Som skydd för fönstren finns mörkläggningsgardiner som fungerar elektroniskt. Rummet har 28 platser, och utrustningen omfattar bland annat en 65 tums skärm på väggen, PC med internetanslutning, trådlös internetanslutning, blädderblock och stordiaprojektor.

Hyra (inkl. moms 24 %): 30 €/h


Konferensrum 3

Konferensrum 3 som är av samma typ som ett klassrum har 42 bordsplatser samt normal konferensutrustning: videoprojektor, PC med nätanslutning, trådlös internetanslutning, blädderblock och krittavla samt stordiaprojektor. Konferensrum 3 lämpar sig utmärkt förutom för konferenser även för exempelvis utbildningsevenemang och seminarier.

Mötesrum 3 används på vardagskvällar av arbetarinstitutet för undervisningsändamål.

Hyra (inkl. moms 24 %): 40 €/hVESTIBULTJÄNSTER

Vaktmästar- och garderobtjänster i vestibulen ingår i hyran.

RESTAURANG

Från restaurangen i Malms kulturhus kan servering beställas.